Bedrijven over Eerstmarktonderzoek.nl

''Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit laten wij een keer per jaar onderzoeken!''

Valerie Vermeulen, Onderneemster in healthcare

“Tevreden medewerkers zijn de olie in de organisatie. Als het daar goed zit ben je al op de helft!”

Paul den Ronde, Proleas
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trots op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Feedbackcompany.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Enkele aangesloten bureaus:

De noodzaak van marktonderzoek

Een verkeerde gedachtegang is dat marktonderzoek tijdrovend en duur is. Degelijk marktonderzoek is inderdaad niet echt goedkoop maar het nalaten van marktonderzoek is beslist duurder. Je behoort toch in elke hoedanigheid – ondernemer of dienstverlener – te weten hoe je aansluit bij je klanten en wat ze van het door u aangeboden product vinden? U kunt uw bedrijfsvoering of dienstverlening afstemmen op de reflectie van uw afnemers of klanten. En die bedrijfsvoering is aan verandering onderhevig dus marktonderzoek is geen eenmalige zaak maar een fenomeen dat met regelmaat dient terug te keren.

Wat is een KTO (klanttevredenheidsonderzoek)?

Een KTO (klanttevredenheidsonderzoek) helpt u om verantwoord keuzes te maken, uw bedrijfsprocessen te verbeteren of zelfs te vernieuwen.

Klantvragen en -behoeften veranderen erg snel en via een KTO kunt u hier slim op inspelen. Echter, het is belangrijk om eerst te bedenken: wát wilt u ontdekken? Wilt u weten wat uw klanten van uw service vinden, uw product of van uw imago? Pas als u dit weet, kunt u gericht een onderzoek laten doen.

Elk bureau is anders, vergelijken loont!

Vergelijken loont. Zo ook bij aanbieders van klanttevredenheidsonderzoeken. Niet alleen qua prijs, maar ook op basis van afzonderlijke componenten. Hoe goed begrijpt het bureau uw vraag en hoe vertaalt deze uw vraag naar een concrete onderzoeksvraag?

Bij Eerstmarktonderzoek.nl kunt u eenvoudig uw vraag voorleggen aan de 4 aangesloten bureaus. Op basis van dezelfde input kunnen zij u een terugkoppeling geven. Dat vormt de basis waarop Eerstmarktonderzoek.nl voor u het meest geschikte en relevante onderzoeksbureau selecteert en aanbeveelt.