Bedrijven over Eerstmarktonderzoek.nl

''medewerkerstevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit laten wij een keer per jaar onderzoeken!''

Valerie Vermeulen, Onderneemster in healthcare

“Tevreden medewerkers zijn de olie in de organisatie. Als het daar goed zit ben je al op de helft!”

Paul den Ronde, Proleas
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trots op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Feedbackcompany.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Partners in het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek:

De noodzaak van een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Een verkeerde gedachtegang is dat het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek tijdrovend en duur is. Degelijk marktonderzoek is inderdaad niet echt goedkoop maar het nalaten van marktonderzoek is beslist duurder. Je behoort toch in elke hoedanigheid – ondernemer of dienstverlener – te weten hoe je aansluit bij je klanten en wat ze van het door u aangeboden product vinden? U kunt uw bedrijfsvoering of dienstverlening afstemmen op de reflectie van uw afnemers of klanten. En die bedrijfsvoering is aan verandering onderhevig dus marktonderzoek is geen eenmalige zaak maar een fenomeen dat met regelmaat dient terug te keren.

Wat is het doel van een medewerkerstevredenheidsonderzoek?

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) is belangrijk voor de uiteindelijke resultaten van een bedrijf. Gelukkige werknemers vallen minder snel uit en zijn eerder geneigd om net wat meer of harder te werken.

Bij Eerstmarktonderzoek.nl zijn uitsluitend goede bureaus aangesloten, die stuk voor stuk jaren ervaring hebben in het uitvoeren van kwalitatief onderzoek.

Beïnvloeden van de tevredenheid van uw medewerkers?

De tevredenheid kan beïnvloed worden door het uitspreken van waardering richting medewerkers. Zorg voor een goede onderlinge binding en ondersteun een goede balans tussen werk- en privé. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek kan u helpen met het inzichtelijk maken van de sterke en zwakke punten van uw organisatie. Op welke gebieden excelleert u als werkgever en op welk vlak kunt u uw organisatie intern optimaliseren?

Anonimiteit is essentieel
Medewerkers moeten het gevoel hebben dat zij eerlijk hun mening kunnen geven zonder dat zij hier op aangekeken of aangesproken worden. Laat uw medewerkerstevredenheidsonderzoek daarom uitvoeren door een onafhankelijk marktonderzoeksbureau. Zij biedt uw medewerkers een veilige omgeving waarin medewerkers vrij zijn om hun mening te ventileren zonder daar op afgeremd te worden. Bovendien zorgt een onafhankelijk onderzoeksbureau ervoor dat de antwoorden op een vertrouwelijke en anonieme manier verwerkt worden. Dit komt ten goede aan de respons en de kwaliteit van de uitkomsten.