Bedrijven over Eerstmarktonderzoek.nl

''Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit laten wij een keer per jaar onderzoeken!''

Valerie Vermeulen, Onderneemster in healthcare

“Tevreden medewerkers zijn de olie in de organisatie. Als het daar goed zit ben je al op de helft!”

Paul den Ronde, Proleas
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trots op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Feedbackcompany.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Enkele aangesloten marktonderzoekbureaus:

De noodzaak van het uitvoeren van een MTO

Een verkeerde gedachtegang is dat het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek tijdrovend en duur is. Degelijk marktonderzoek is inderdaad niet echt goedkoop maar het nalaten van marktonderzoek is beslist duurder. Je behoort toch in elke hoedanigheid – ondernemer of dienstverlener – te weten hoe je aansluit bij je klanten en wat ze van het door u aangeboden product vinden? U kunt uw bedrijfsvoering of dienstverlening afstemmen op de reflectie van uw afnemers of klanten. En die bedrijfsvoering is aan verandering onderhevig dus marktonderzoek is geen eenmalige zaak maar een fenomeen dat met regelmaat dient terug te keren.

Wat is een MTO?

Een MTO (medewerkerstevredenheidsonderzoek) is belangrijk voor de uiteindelijke resultaten van een bedrijf. Gelukkige werknemers vallen minder snel uit en zijn eerder geneigd om net wat meer of harder te werken.

Bij Eerstmarktonderzoek.nl zijn uitsluitend goede bureaus aangesloten, die stuk voor stuk jaren ervaring hebben in het uitvoeren van kwalitatief onderzoek.

Elk marktonderzoeksbureau is anders, vergelijken van bureaus loont!

Vergelijken loont. Zo ook bij MTO’s. Niet alleen qua prijs, maar ook op basis van afzonderlijke componenten. Hoe goed begrijpt het bureau uw vraag en hoe vertaalt het uw vraag naar een concrete onderzoeksvraag?

Bij Eerstmarktonderzoek.nl kunt u eenvoudig uw vraag voorleggen aan de 4 aangesloten bureaus.Op basis van dezelfde input kunnen zij u een terugkoppeling geven. Dat vormt de basis waarop Eerstmarktonderzoek.nl voor u het meest geschikte en relevante onderzoeksbureau selecteert en aanbeveelt.