Bedrijven over Eerstmarktonderzoek.nl

''Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit laten wij een keer per jaar onderzoeken!''

Christian de Kok, CleverIT

“Tevreden medewerkers zijn de olie in de organisatie. Als het daar goed zit ben je al op de helft!”

Paul den Ronde, Proleas
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trots op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Feedbackcompany.nl

Beoordeling op Klantenvertellen.nl

Enkele aangesloten bureaus gespecialiseerd in naamsbekendheidonderzoek:

De noodzaak van marktonderzoek

Een verkeerde gedachtegang is dat marktonderzoek tijdrovend en duur is. Degelijk marktonderzoek is inderdaad niet echt goedkoop maar het nalaten van marktonderzoek is beslist duurder. Je behoort toch in elke hoedanigheid – ondernemer of dienstverlener – te weten hoe je aansluit bij je klanten en wat ze van het door u aangeboden product vinden? U kunt uw bedrijfsvoering of dienstverlening afstemmen op de reflectie van uw afnemers of klanten. En die bedrijfsvoering is aan verandering onderhevig dus marktonderzoek is geen eenmalige zaak maar een fenomeen dat met regelmaat dient terug te keren.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een bureau?

Bij Eerstmarktonderzoek.nl zijn uitsluitend goede bureaus aan gesloten, die stuk voor stuk meerdere jaren ervaring hebben opgedaan in het uitvoeren van kwalitatief hoogwaardig marktonderzoek.

Desalniettemin zit er verschil tussen de bij ons aangesloten bureaus. Sommige bureaus hebben namelijk meer ervaring in een bepaalde branche dan andere bureaus en dat komt de klant alleen maar ten goede. Die is namelijk het meest gebaat bij een onderzoeksbureau dat de sector ten volste begrijpt.

Elk bureau is anders, vergelijken loont!

Vergelijken loont ook in het geval van marktonderzoek. Niet alleen qua prijs maar ook voor de afzonderlijke componenten. Hoe goed begrijpt het bureau uw vraag en hoe vertaalt het uw vraag naar een concrete onderzoeksvraag?

Bij Eerstmarktonderzoek.nl kunt u eenvoudig uw vraag voorleggen aan de vier aangesloten bureaus, waarna zij op basis van dezelfde input u een terugkoppeling kunnen geven. Dat vormt de basis waarop Eerstmarktonderzoek.nl voor u het geschiktste en meest relevante onderzoeksbureau selecteert en aanbeveelt.